آ
-
آفلاتوکسین
روش های اندازه گیری آفلاتوکسین ها [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 39-48]
-
آلاینده های محیطی
محدودیت ها و دور نمای روش های اندازه گیری غلظت آنتی بیوتیکی در محیط [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 25-31]
ا
-
اسپکتروسکوپی
روش های اندازه گیری آفلاتوکسین ها [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 39-48]
-
استرین گیج
بررسی تکنیک های کالیبراسیون برای انواع سنسورهای آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 5-17]
-
اندازهگیری
روش های اندازه گیری آفلاتوکسین ها [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 39-48]
-
اندازه گیری
بررسی تکنیک های کالیبراسیون برای انواع سنسورهای آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 5-17]
-
انرژی هسته ای
اهمیت پرتودهی هسته ای جهت کاهش آلودگی های میکروبی مواد غذایی [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 5-9]
-
ایمونولوژی
روش های اندازه گیری آفلاتوکسین ها [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 39-48]
پ
-
پایش محیطی
محدودیت ها و دور نمای روش های اندازه گیری غلظت آنتی بیوتیکی در محیط [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 25-31]
-
پرتودهی
اهمیت پرتودهی هسته ای جهت کاهش آلودگی های میکروبی مواد غذایی [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 5-9]
ت
-
تابع انتقال
طراحی و ساخت تجهیزات ارزیابی تابع انتقال مربوط به آزمایشگاه کنترل فرآیندهای مهندسی شیمی [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 11-16]
-
تخلخل
روش اندازهگیری میزان تخلخل و سطح ویژه (BET) [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 27-32]
ث
-
ثابت زمانی
طراحی و ساخت تجهیزات ارزیابی تابع انتقال مربوط به آزمایشگاه کنترل فرآیندهای مهندسی شیمی [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 11-16]
ج
-
جذب و BET
روش اندازهگیری میزان تخلخل و سطح ویژه (BET) [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 27-32]
ح
-
حالت گاز
روش اندازهگیری میزان تخلخل و سطح ویژه (BET) [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 27-32]
-
حذف میکروارگانیسم ها
اهمیت پرتودهی هسته ای جهت کاهش آلودگی های میکروبی مواد غذایی [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 5-9]
-
حسگر dipstick
محدودیت ها و دور نمای روش های اندازه گیری غلظت آنتی بیوتیکی در محیط [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 25-31]
د
-
دبی-سطح
طراحی و ساخت تجهیزات ارزیابی تابع انتقال مربوط به آزمایشگاه کنترل فرآیندهای مهندسی شیمی [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 11-16]
س
-
سطح ویژه
روش اندازهگیری میزان تخلخل و سطح ویژه (BET) [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 27-32]
-
سنسور دما
بررسی تکنیک های کالیبراسیون برای انواع سنسورهای آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 5-17]
-
سنسور های آزمایشگاهی
بررسی تکنیک های کالیبراسیون برای انواع سنسورهای آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 5-17]
-
سیستماتیک گیاهی
آشنایی با هرباریوم در آزمایشگاه گیاه شناسی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 33-38]
-
سیستم خطی
طراحی و ساخت تجهیزات ارزیابی تابع انتقال مربوط به آزمایشگاه کنترل فرآیندهای مهندسی شیمی [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 11-16]
ش
-
شناسایی گیاهان
آشنایی با هرباریوم در آزمایشگاه گیاه شناسی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 33-38]
ک
-
کالیبراسیون
بررسی تکنیک های کالیبراسیون برای انواع سنسورهای آزمایشگاهی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 5-17]
-
کدکس غذایی
اهمیت پرتودهی هسته ای جهت کاهش آلودگی های میکروبی مواد غذایی [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 5-9]
-
کروماتوگرافی
روش های اندازه گیری آفلاتوکسین ها [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 39-48]
-
کنترل
طراحی و ساخت تجهیزات ارزیابی تابع انتقال مربوط به آزمایشگاه کنترل فرآیندهای مهندسی شیمی [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 11-16]
م
-
محدودیتهای تشخیصی
محدودیت ها و دور نمای روش های اندازه گیری غلظت آنتی بیوتیکی در محیط [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 25-31]
-
مساحت سطح
روش اندازهگیری میزان تخلخل و سطح ویژه (BET) [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 27-32]
-
مقاومت آنتی بیوتیکی
محدودیت ها و دور نمای روش های اندازه گیری غلظت آنتی بیوتیکی در محیط [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 25-31]
-
مواد غذایی
اهمیت پرتودهی هسته ای جهت کاهش آلودگی های میکروبی مواد غذایی [دوره 4، شماره 2، 1399، صفحه 5-9]
ن
-
نمونه تیپ
آشنایی با هرباریوم در آزمایشگاه گیاه شناسی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 33-38]
-
نمونه های گیاهی
آشنایی با هرباریوم در آزمایشگاه گیاه شناسی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 33-38]
ه
-
هرباریوم
آشنایی با هرباریوم در آزمایشگاه گیاه شناسی [دوره 4، شماره 1، 1399، صفحه 33-38]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد